Skip to content

ILMT ondersteuning

IBM License Metric Tool (ILMT) is een Software Asset Management product dat organisaties in staat stelt om het beheer van IBM software producten uit te voeren met betrekking tot de juiste verhouding tussen (soorten) users enerzijds en soorten en aantallen licenties anderzijds. ILMT is vanuit IBM een verplichting als een organisatie gebruik maakt van licentietypes die bekend staan als SubCapacity en/of PVU. ILMT is een gratis product, beschikbaar gesteld door IBM. Klanten zijn zelf verantwoordelijk voor installatie, beheer en de juistheid van de ILMT-rapportages.

ibm-gold-business-partner
 
Door ILMT juist in te richten en te beheren en ervoor te zorgen dat de rapportages accuraat en juist zijn, bent u goed voorbereid op een mogelijke Software License Review (audit) van IBM.
 
Uiteraard kunnen wij u helpen bij de installatie, implementatie en inrichting van ILMT. Bovendien kunnen wij op verzoek een ‘health check’ uitvoeren. Normaal gesproken kost deze 2 tot 4 uur die u indien gewenst kunt laten verrekenen met uw service credits.
 
Meer weten? Mail dan naar info@impact-im.nl