Skip to content

Met het BI platform Cognos Analytics als fundament heeft Impact IM een geïntegreerde oplossing ontwikkeld met een samenwerkingsplatform voor creatie en publicatie van planning & control documenten (Tangelo) en een Cognos add-on voor verrijking van managementinformatie (Apparo Fast Edit).

Van oudsher bestaat er een relatie tussen onze oplossingen voor managementinformatie met de planning & control cyclus. Door het groeiende besef van de samenhang tussen de instrumenten voor monitoring en sturing en die voor planning & control – nog eens versterkt door de invoering van de GEMMA bedrijfs-, proces- en applicatiearchitecturen – werd Impact IM steeds vaker geconfronteerd met de vraag naar met Cognos Analytics geïntegreerde tooling om de verslaglegging van jaarrekening en begroting te faciliteren. Om deze functionaliteit te ondersteunen zijn wij gericht op zoek gegaan naar softwareoplossingen ter complementering van Cognos Analytics. Dit heeft geresulteerd in de selectie van twee aanvullende toepassingen: Tangelo en Apparo Fast Edit.

 

Tangelo

Tangelo biedt u een modern platform voor samenwerking in het vervaardigingsproces van al uw planning & control documenten: meerdere medewerkers werken simultaan aan hetzelfde document en de actuele versie van ‘de waarheid’. Met behulp van eenvoudige autorisatiestructuren, logging en audit trail brengt u snel meer structuur aan in uw huidige planning & control proces en houdt u overzicht en controle over de voortgang. De geavanceerde publicatiemogelijkheden van Tangelo waarborgen bovendien dat uw medewerkers binnen de huisstijlregels blijven en dat documenten eenvoudig met ‘één druk op de knop’, gepubliceerd kunnen worden, zonder tussenkomst van een DTP’er of webdesigner.

 

Apparo Fast Edit

Met Apparo Fast Edit kunt u gegevens rechtstreeks integreren binnen uw huidige Cognos portaal en voorkomt u dat informatie verloren gaat door bijvoorbeeld gebruik van extracomptabele Excel bestanden. Het biedt u de mogelijkheid om informatie in en vanuit Cognos te verrijken met eigen gegevens.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor digitalisering van integrale planning & control?