Skip to content

Hoogwaardige output in pdf en online

Met Tangelo genereert u in een handomdraai een actuele versie van uw jaarverslag of uw begrotingsdocument, geheel in uw eigen huisstijl. U kunt daarbij kiezen uit een online verslag of verschillende varianten van pdf output. Dat alles vanuit dezelfde centrale omgeving, zonder tussenkomst van een DTP’er of webdesigner.

Nadat de web templates tijdens de initiële inrichting eenmalig geconfigureerd zijn, kunt u op elk gewenst moment een kant en klare website genereren. De templates ontwerpen we zo dat de inhoud van de verantwoordingsdocumenten ook op mobiele apparaten goed leesbaar afgebeeld wordt (liquid en responsive design).

Voorbeelden hiervan vindt u onder andere op:

Naast de templates voor de online publicatie bepalen en configureren we tijdens de implementatie ook de stijl voor publicatie in pdf. Op dezelfde gebruiksvriendelijke wijze kunt u op elk gewenst moment een volledige versie van het jaarverslag, de begroting of een tussentijdse rapportage genereren. De huisstijl is gewaarborgd en u bepaalt zelf de kwaliteit van het pdf bestand: ‘high resolution’ inclusief snijtekens voor een professionele drukker of ‘low resolution’ voor intern gebruik of als download-vriendelijke versie voor intranet en/of internet.

De gebruiker kan er bovendien voor kiezen om de documenten inclusief de wijzigingenhistorie of een overzicht van openstaande taken af te drukken. Op die manier kunnen portefeuillehouders en directieleden in één oogopslag zien wat de wijzigingen zijn ten opzichte van de vorige versie of heeft de coördinator van de planning & control cyclus per sectie van het document in beeld wat de openstaande taken en actiepunten zijn.

Wilt u meer informatie over onze oplossingen voor digitalisering van integrale planning & control?