Cognos Analytics Proeftuin

Snel aan de slag met de nieuwste versie van Cognos Analytics!

Het Cognos Technology Center van Impact heeft de Cognos Analytics V11 Proeftuin ontwikkeld, bedoeld voor organisaties die reeds beschikken over Cognos licenties en die zelf snel en op een eenvoudige manier aan de slag willen met de nieuwste generatie van Cognos Analytics.

De Cognos Analytics V11 Proeftuin wordt op een separate server naast de bestaande Cognos 10 omgeving(en) geïnstalleerd. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de verbeterde gebruikersinterface, de nieuwe Report Module, Datasets, de verbeterde visualisaties, de nieuwe kaart-integratie, de mogelijkheden voor self service BI en de verbeterde prestaties van Cognos Analytics V11 te beoordelen en uit te proberen. De Proeftuin gebruikers-instructie zorgt voor een vliegende start.

Doordat de Proeftuin op een separate server wordt geïnstalleerd, zijn er geen afhankelijkheden met de bestaande Cognos 10 omgeving(en). Zo kunt u de werking en de mogelijkheden van de nieuwste Cognos versie onderzoeken en testen zonder het risico van verstoring van de bestaande Cognos 10 omgeving(en). De Proeftuin is bij uitstek geschikt om de bestaande Cognos rapporten, dashboards en packages te testen op de nieuwste versie van Cognos ter voorbereiding op de migratie.

De Cognos Analytics V11 Proeftuin bestaat uit de installatie en configuratie van Cognos Analytics op een (standalone) server bij u in huis. Zodra de Proeftuin omgeving gereed is, volgt de gebruikersinstructie. Hierin wordt u wegwijs gemaakt in de Proeftuin omgeving, wordt uitgelegd hoe Cognos Analytics V11 werkt en inzicht gegeven in de belangrijkste verschillen met Cognos 10.

De doorlooptijd voor de oplevering van de Cognos Analytics V11 Proeftuin bedraagt twee consultancydagen inclusief gebruikersinstructie. Na deze twee dagen kunt u zelf met Cognos Analytics aan de slag.

Meer weten? Bel 085 – 401 17 22 of stuur een e-mail naar: info@impact-im.nl.

Download hier onze flyer : Cognos Analytics Proeftuin

In het Cognos Technology Center (CTC) heeft Impact zijn Cognos expertise gebundeld met betrekking tot Beheer, Support, Installaties, Upgrades, Migraties, Technische Consultancy, Opleidingen en Licentieadvies. Het CTC verzorgt regelmatig seminars en workshops en heeft additionele Cognos modules ontwikkeld voor Efficiënt Beheer (Impact Suite) en Beveiliging/Autorisatie (Impact Secure).