Skip to content

Nieuw Security bulletin van IBM

‘IBM Cognos Analytics has addressed multiple vulnerabilities’

Wij attenderen u graag op het feit dat IBM een nieuw Security bulletin heeft uitgebracht: Security Bulletin: IBM Cognos Analytics has addressed multiple vulnerabilities

Tegelijkertijd brengt IBM een nieuwe interim fix uit op LTS versie 11.1.7 die deze kwetsbaarheden adresseert: interim fix 9 op versie 11.1.7. Een groot aantal van de genoemde kwetsbaarheden was overigens reeds geadresseerd in vorige fixes.

Aan de hand van het bulletin kunt u zelf beoordelen of uw organisatie kwetsbaar is en of het zinvol is om de nieuwe interim fix te (laten) installeren. Indien u twijfelt is ons advies om de interim fix te (laten) installeren.

Helaas betekent installatie van de fix een volledig nieuwe installatie waardoor u rekening moet houden met een halve dag per server. Als u wilt dat Impact IM deze installatie voor u uitvoert, dan kunt u dat kenbaar maken door een mail te sturen aan info@impact-im.nl.

Indien u de installatie zelf wilt uitvoeren dan kunt u dat eveneens kenbaar maken door een mail te sturen aan hetzelfde mailadres. Wij zullen de software dan voor u klaarzetten op onze bekende download-site.