Skip to content

Nieuw Security bulletin van IBM

Cognos Analytics 11.2.4 fix pack 2 en 11.1.7 fix pack 7

Wij attenderen u erop dat IBM een nieuwe fix pack heeft uitgebracht voor zowel Cognos Analytics 11.2.4 als 11.1.7 waarmee verschillende kwetsbaarheden worden geadresseerd.

https://www.ibm.com/support/pages/node/7012621?myns=swgimgmt&mynp=OCSSTSF6&mync=E&cm_sp=swgimgmt-_-OCSSTSF6-_-E

Bij nieuwe installaties zullen wij de meest recente fix pack installeren. U kunt zelf beoordelen of uw organisatie kwetsbaar is en of het daarom noodzakelijk is om de nieuwe fix pack te (laten) installeren. Indien u de fix pack door ons wilt laten installeren, kunt u een mail sturen aan info@impact-im.nl. Houdt u alstublieft rekening met een installatietijd van een halve dag per server.

Als u de fix pack zelf wilt installeren, kunt u een mail sturen naar hetzelfde mailadres. Wij kunnen de software dan voor u klaarzetten op de bekende download website. Dit kan uiteraard alleen indien u Cognos support via Impact IM hebt lopen.

Regelmatig brengen wij u op onze website op de hoogte van de nieuwe security updates. Wij bieden u nu de mogelijkheid om ook via de mail geattendeerd te worden op deze berichten. Indien u interesse hebt om op deze wijze geïnformeerd te worden, kan u zich hiervoor via bijgaande link aanmelden.