Skip to content

Vooraankondiging

Van ons halfjaarlijkse Update Seminar op 13 april 2023 in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht

Na de positieve ervaringen in november in Kasteel Woerden gaan we er weer helemaal voor en nodigen wij u uit voor ons halfjaarlijkse Update Seminar dat wij dit keer organiseren in Gasthuis Leeuwenbergh in Utrecht.

Gasthuis Leeuwenbergh is een schitterend rijksmonument dat dateert uit 1567. Het heeft de eerste eeuwen gefunctioneerd als gasthuis voor lijders aan de pest (mooier kunnen we het niet maken!). In de eeuwen daarna is het onder andere in gebruik geweest als militair hospitaal, kazerne, laboratorium en onderdeel van de universiteit van Utrecht. In de 21e eeuw is de Stichting Vrienden van Leeuwenbergh opgericht die het gebouw heeft aangekocht. In 2019 en 2020 is Leeuwenbergh intern verbouwd en gerestaureerd. Het is nu in gebruik als een geliefde kamermuziek- en evenementenlocatie. Oorspronkelijk deden we in 2020 al een poging om hier een seminar te organiseren, dat door het coronajaar toen helaas niet kon doorgaan.

Maar nu zijn we terug en hoe! We maken er net als afgelopen november in Woerden weer een feest van en op de middag van 13 april aanstaande gaan we, zoals u dat van ons gewend bent, in op actuele onderwerpen rondom uw informatievoorziening. Wij verzorgen presentaties vanuit verschillende invalshoeken: sturing, techniek en functionaliteit. Er zit nogal wat beweging in onze wereld dus aan mogelijke onderwerpen geen gebrek.

Het definitieve programma stellen wij begin maart vast. Uiteraard kunt u op 13 april ook de monumentale locatie verkennen en bewonderen en als het weer meezit, kunnen wij profiteren van de eerste lentezonnestralen in de ommuurde tuin van Gasthuis Leeuwenbergh om te netwerken en te socializen.

Wij verwachten u tussen 12.00 en 12.45 uur en zullen het formele programma naar verwachting omstreeks 16.00 uur afronden. Zowel voorafgaand aan het seminar, in de pauze als na afloop zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Impact IM is een BI kenniscentrum en is de belangrijkste partner van Nederlandse lokale overheden bij het realiseren van kwalitatief hoogwaardige informatieoplossingen. Wij werken voor meer dan 200 gemeenten, waterschappen, provincies, omgevingsdiensten en andere organisaties die gelieerd zijn aan lokale overheden.

Locatie en gratis deelname
Deelname aan dit seminar is gratis voor relaties van Impact IM. Begin maart ontvangt u van ons de uitnodiging met de mogelijkheid om u in te schrijven voor het seminar. Indien u nog een collega op wilt laten nemen op onze mailinglist kunt u een mail sturen naar joyce.snijders@impact-im.nl.

Reserveer donderdag 13 april alvast in uw agenda.

Wij zien uit naar uw komst!