Skip to content
duiker-achtergrond4

Cognos Analytics 11.1.7 Proeftuin

Ook voor de nieuwe LTS release van Cognos Analytics 11.1.7 heeft het Cognos Technology Center van Impact IM een Proeftuin ontwikkeld, bedoeld voor organisaties die reeds beschikken over Cognos licenties en die zelf snel en op een eenvoudige manier aan de slag willen met de nieuwste LTS versie van Cognos Analytics.

De Cognos Analytics 11.1.7 Proeftuin wordt op een separate server naast de bestaande Cognos omgeving geïnstalleerd. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om de verbeterde gebruikersinterface en nieuwe features van Cognos Analytics 11.1.7 te beoordelen en uit te proberen. Doordat de Proeftuin op een separate server wordt geïnstalleerd, zijn er geen afhankelijkheden met de bestaande Cognos omgeving(en). Zo kunt u de werking en de mogelijkheden van de nieuwste Cognos versie onderzoeken en testen zonder het risico van verstoring van de bestaande Cognos omgeving(en). 

De Proeftuin is bij uitstek geschikt om de bestaande Cognos rapporten, dashboards en packages te testen op de nieuwste versie van Cognos ter voorbereiding van de upgrade. 

De Cognos Analytics 11.1.7 Proeftuin bestaat uit de installatie en configuratie van Cognos Analytics op een (standalone) server bij u in huis. Zodra de Proeftuin omgeving gereed is, volgt een instructie voor de beheerder.

De doorlooptijd voor de oplevering van de Cognos Analytics 11.1.7 Proeftuin bedraagt twee consultancy dagen inclusief instructie voor de beheerder. Na deze twee dagen kunt u zelf met de nieuwe LTS versie 11.1.7 van Cognos Analytics aan de slag.

Bent u geïnteresseerd in het laten opzetten van een Proeftuin op 11.1.7, neem dan contact op met Jeroen de Graaff (jeroen.de.graaff@impact-im.nl) of Bart Visser (bart.visser@impact-im.nl).

 

Dashboard MensWerkGeld