Skip to content

Workshop Cognos Analytics 11.2.4

benut de nieuwe mogelijkheden van Cognos Analytics

Zoals u op ons seminar van 13 april 2023 hebt kunnen zien ( https://www.impact-im.nl/cognos-analytics-lts-11-2-4-seminar/ ) biedt de 11.2.4 versie van Cognos Analytics indrukwekkende nieuwe mogelijkheden voor interactieve rapportages on top of extra mogelijkheden binnen de analyse dashboards. Alle reden dus om deze versie snel in gebruik te gaan nemen.

Om organisaties te helpen de nieuwe mogelijkheden van Cognos Analytics volop te gaan benutten hebben wij een eendaagse workshop ontwikkeld. 

Hierbij kunt u kiezen uit twee varianten:

  • Een workshop voor een gemengde groep gebruikers met voorbeeldgegevens over de energietransitie binnen uw eigen gemeente.
  • Een workshop voor een groep gebruikers van eenzelfde discipline die met eigen data aan de slag kan gaan. Bij deze laatste variant zal ook een gegevensset en -module gerealiseerd worden om de workshop te faciliteren, een mooie kans om ook hiermee kennis te maken en u wellicht te laten inspireren dit pad verder te verkennen!

Achterliggend doel van de workshop: op een praktische manier aan gebruikers laten zien dat Cognos Analytics inmiddels veel meer mogelijkheden biedt dan standaardrapportages met prompts! Met deze versie kunnen gebruikers inmiddels zelf eenvoudig rapportages, dashboards en analyses maken en op die manier de bedrijfsvoering kort cyclisch verbeteren en snel vragen beantwoorden die door politiek en management gesteld worden.

De kosten van de workshop voor een groep van maximaal 6 deelnemers (€ 2.200,- excl. BTW) kunnen separaat worden afgerekend of desgewenst verrekend worden met uw service credits.

Indien u interesse hebt in de workshop of deze wilt organiseren, neem dan contact op met Andrew de Jong (andrew.de.jong@impact-im.nl) of Bart Visser (bart.visser@impact-im.nl).